- Food Choices and Their Impact on Health and Environment, "Energies" 2021, vol. 14(17), 5460, DOI: 10.3390/en14175460, współautor
- A Strategy for Planned Product Aging in View of Sustainable Development Challenges, “Energies” 2021, vol. 14(22), 7793; DOI:10.3390/en14227793, współautor
- From Entrepreneurship to Innovation. Selected legal and economic aspects, red. Anna Gardocka-Jałowiec, Katarzyna Wierzbicka, Teres Mróz, Difin, Warsaw 2020, pp. 1-146.
- Wpływ żywienia i żywności na stan zdrowia w świetle badań [w:] Zdrowie i style życia. Determinanty długości życia, W. Nowak, K. Szalonka, Uniwersytet Wrocławski, Wrocław 2020, s. 95-114, DOI: 10.34616/23.20.106, współautor
- Od poznawczego niebytu konsumpcji do jej inwestycyjnego wymiaru, [w:] Inwestycyjny wymiar konsumpcji, Anna Olejniczuk-Merta, Adam Noga, POLTEXT, Warszawa 2020, współautor
- Barriers to Creating Innovation in the Polish Economy in the Years 2012–2016, Studies in Logic, Grammar and Rhetoric, 2019, No. 5(72), pp. 211-225, DOI: 10.2478/slgr-2019-0038, współautor
|